Marketing medewerker

 • Marketing
 • Groningen, Netherlands

Marketing medewerker

Job description

Ben je creatief, nauwkeurig en geeft sterke content opleveren jou een enorme voldoening?

 

Als marketing medewerker heb je de taak om EventInsight nog steviger op de kaart te zetten en de verdere groei in medewerkers en sales met innovatieve marketing te ondersteunen. Je wordt onderdeel van een gezellige en informele organisatie.

Snel schakelen gaat je gemakkelijk af, je bent organisatorisch sterk en kunt goed plannen. Je bent goed in het bedenken van (online) content. Wij zoeken een echte creatieveling met een commerciële instelling die van aanpakken weet.

 

Wat verwachten wij van een marketing medewerker?

 • Je werkt zelfstandig en neemt eigenaarschap over alle marketinguitingen;
 • Je levert input en zorgt voor (mede) uitvoering van het marketingplan;
 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van content, zoals berichten voor Social Media, posters en flyers;
 • Doordat wij in verschillende internationale markten actief zijn, zorg je zowel voor Nederlandstalige als Engelstalige content.

Job requirements

Wat zoeken wij in een marketing medewerker?

Als marketing medewerker werk je veel samen met verschillende collega’s en is het belangrijk dat je communicatief, sociaal en verbaal sterk bent. Je hebt HBO-werk- en denkniveau en hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, je bent initiatiefrijk en vooral erg creatief. Daarbij is ervaring met Adobe Photoshop en Adobe InDesign of vergelijkbare design programma’s gewenst.

 

Als persoon is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent, waarbij je je volledig inzet om ervoor te zorgen dat je voor goede marketinguitingen zorgt die EventInsight helpen om de naamsbekendheid (en daardoor het succes) te vergroten. Daarnaast ben je creatief, leergierig en beschik je over het nodige doorzettingsvermogen. Je spreekt Nederlands en beheerst de Engelse taal op uitstekend niveau (geschreven en gesproken). Het beheersen van andere Europese talen is een pre!

 

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je jezelf persoonlijk goed ontwikkelt;
 • Een plek in een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een inspirerende omgeving;
 • Onbeperkte knuffels van onze kantoorhonden Dollie en Zoë;
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget.

 

Wat is EventInsight?

EventInsight ontwikkelt software om evenementen te verbeteren. Dit doen wij met name doormiddel van het stimuleren van interactie tussen bezoekers en het generen van data-inzichten via een mobiele app. We werken volgens het ‘work hard, play hard’-principe en geloven in het creëren van een leuke, spannende werkomgeving. De dagelijkse lunch, wekelijkse stand-up, lekkere koffie en de vrijdagmiddagborrel helpen je om je snel bij ons thuis te voelen.

 

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft EventInsight een digitaal platform gelanceerd (www.letsgetdigital.io) die inmiddels al meer dan 10.000 digitale bezoekers heeft mogen ontvangen. EventInsight is een jong bedrijf met 16 medewerkers. Eind 2020 willen wij verviervoudigd zijn qua omzet.

 

Geschikt en geïnteresseerd?

Wij kijken er dan enorm naar uit om je ontmoeten! Schrijf een sollicitatiebrief voorzien van je CV en stuur deze hier (een aantal voorbeelden (portfolio) om een indruk van jouw creativiteit te krijgen wordt gewaardeerd). Wil je meteen contact? Of heb je verder vragen? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker op nummer 06 - 53 29 11 58.