Lead Sales- & Partnershipmanager

 • Sales
 • groningen, Netherlands

Lead Sales- & Partnershipmanager

Job description


Wij zoeken iemand die eigenhandig de verantwoordelijkheid neemt over de groei binnen het salesteam van EventInsight. EventInsight groeit hard en heeft de ambitie om de komende tijd elke 4 maanden te verdubbelen qua omzetten. Jij zorgt voor een duidelijke visie en strategie op salesgebied voor het sales team en neemt hen mee in deze volgende stap naar de groei.


Je focust je hierbij op het resultaat van het team maar uiteraard speelt de ontwikkeling van het team ook een belangrijke rol. Je motiveert en inspireert het salesteam (van op dit moment 8 partnership managers). Verder ben jij ook iemand die zelf niet bang is om zijn voeten in de modder te zetten en deals en partnerships te sluiten. Met jouw ervaring en kennis neem jij de eindverantwoordelijkheid voor het gehele salesproces op je. Met fanatisme en enthousiasme zorg je ervoor dat alles en iedereen binnen het salesteam altijd open staat voor verbetering en zo iedere dag verder groeit.


Wat verwachten wij van een Lead Sales- & Partnershipmanager?

 • Je bent niet bang voor een uitdaging en neemt verantwoordelijkheid voor een verdubbeling in omzet elke 4 maanden komende periode;
 • Je zorgt ervoor dat iedere medewerker binnen het team het maximale en meer uit zichzelf haalt. 10% conversiewinst op alle vlakken is hierbij een streven;
 • Je neemt verantwoordelijkheid over de salesafdeling bij EventInsight en legt verantwoording af over forecast en cijfers.

Job requirements

Wat zoeken wij in een Lead Sales- & Partnershipmanager?

Als Lead Sales- & Partnershipmanager ben jij een natuurlijke leider die ervoor zorgt dat het salesteam bij EventInsight zich verder kan ontwikkelen. Je stuurt op de salesfunnel aan en verbindt op die manier strategie met de operatie. Je bent een van nature fanatiek, een echte winnaar en het is belangrijk dat je goed bent in het trainen en motiveren van mensen. Je bent in staat feedback uit te delen, maar staat zelf ook open voor feedback. Je wilt samen met het team alle doelen behalen en zorgt voor een sterke teamspirit. Je kan aantonen dat jij dit in jouw werkverleden ook hebt gedaan. 


Wat typeert jou?

 • Je bezit over een echt winnaarsmentaliteit gecombineerd met sterk doorzettingsvermogen;
 • Je bent sterk met cijfers en weet goed hoe je een team kan sturen op de salescijfers van een SaaS-organisatie;
 • Je ondersteunt, ontwikkelt, motiveert, helpt en begeleidt jouw team naar verdere groei! Deze leidinggevende capaciteiten kan je aantonen in je werkverleden;
 • Je bent betrokken en voelt je aangetrokken tot de EventInsight-cultuur;
 • Je snapt en weet hoe techniek werkt. Ervaring met de verkoop van SaaS is een grote pre;
 • Je werkt graag mee aan de internationalisering van EventInsight. Ervaring met internationale teams is een pre.

Wanneer kan je deze functie beter laten liggen?
Deze rol past niet bij je als je niet realistisch bent, ongeorganiseerd bent, je slecht bent in het waarmaken/nakomen van jouw beloftes. Mocht je niet ambitieus zijn of bang voor verandering dan kan je deze functie beter laten liggen.


Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris dat aangepast wordt aan jouw bijdrage aan het bedrijf;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot ontwikkeling;
 • Een plek in het Management Team van EventInsight;
 • Onbeperkte knuffels van onze kantoorhonden Dollie en Zoë;
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget;
 • In deze functie stuur je 8 personen aan. De komende tijd verwachten we hier flinke groei (verdubbeling in een jaar).


Wat is EventInsight?

EventInsight ontwikkelt software om evenementen te verbeteren. Voorheen deden wij dat met name doormiddel van het stimuleren van interactie tussen bezoekers en het generen van data-inzichten via een mobiele app. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft EventInsight een digitaal platform gelanceerd (www.letsgetdigital.io) die inmiddels al meer dan 10.000 digitale bezoekers heeft mogen ontvangen. EventInsight heeft voorlopig haar focus volledig op dit platform gericht!

We werken volgens het ‘work hard, play hard’-principe en geloven in het creëren van een leuke, spannende werkomgeving. De dagelijkse stand-up en lunch, lekkere koffie en de vrijdagmiddagborrel helpen je om je snel bij ons thuis te voelen. EventInsight is een jong bedrijf met 16 medewerkers. Eind 2020 willen wij verviervoudigd zijn qua omzet en verdubbeld qua teamleden.


Geschikt en geïnteresseerd? 

Wij kijken er dan enorm naar uit om je ontmoeten! Schrijf een sollicitatiebrief voorzien van je CV en laat deze achter op onze site. Wil je meteen contact? Of heb je verder vragen? Bel dan naar +31 50 211 3693.