Lead Sales- & Partnershipmanager

 • Sales
 • groningen, Netherlands

Lead Sales- & Partnershipmanager

Job description

Wij zijn opzoek naar de persoon die de verantwoordelijkheid voor het gehele salesteam (Sales representatives) draagt en bij EventInsight maximaal scoort op het gebied van kwaliteit en conversie. Je zorgt voor het behalen van de (team) targets en de aanpassingen aan culturele verschillen. Je werkt zelf ook mee als Partnershipmanager om de klant doelen te verwezenlijken. Het team richt zich niet alleen op de Nederlands taalgebied, maar ook op het Engelstalig en Duitstalig gebied binnen Europa. In deze rol luistert je goed naar potentiële klanten en denk je proactief mee met de verschillende mogelijkheden voor het inzetten van onze software. Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van 4 nieuw klanten (Cold sales) per maand en meer dan 20.000 euro. 


Wat verwachten wij van een Lead Sales- & Partnershipmanager?

 • Je zorgt ervoor dat de omzettargets worden gehaald. Dit gaat om zowel de gehele targets als de targets voor New Business.
 • Je zorgt ervoor dat de systemen/uitingen van EventInsight aangepast worden op de verschillende landen. Iedere medewerker haalt 10% conversiewinst op online demo’s per jaar.
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde callback en demo targets!

Job requirements

Wat zoeken wij in een Lead Sales- & Partnershipmanager?

Als Lead Sales- & Partnershipmanager werk je nauw samen met je team en is het belangrijk dat je communicatief en verbaal sterk bent en goed bent in het trainen en motiveren van mensen en dat je ze graag helpt zich verder te ontwikkelen. Je bent in staat feedback uit te delen, maar staat zelf ook open voor feedback. Je wilt samen met het team alle doelen behalen en zorgt voor een sterke teamspirit. Daarnaast heb je vijf jaar werkervaring in een sales omgeving, waarbij je ook ervaring hebt met het aansturen van mensen.


Als persoon is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent, waarbij je je volledig inzet om ervoor te zorgen dat de doelen worden behaald. Daarnaast ben je creatief, leergierig en beschik je over het nodige doorzettingsvermogen.

Je spreekt Nederlands en beheerst de Engelse taal op uitstekend niveau (geschreven en gesproken). Het beheersen van andere Europese talen is een pre!


Wanneer kan je deze functie beter laten liggen?
Deze rol past niet bij je als je ongeorganiseerd bent, je egoïstisch bent, je geen realistische doelen kunt stellen, je niet goed kunt samenwerken of mensen niet weet te motiveren.


Wat bieden wij jou?

 • Een goed startsalaris dat wordt aangepast naar je inbreng in het bedrijf;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je jezelf persoonlijk goed ontwikkelt;
 • Een plek in een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een inspirerende omgeving;
 • Onbeperkte knuffels van onze kantoorhond Dollie;
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget;
 • In deze functie stuur je 7 personen aan, waarbij we verwachten verder uit te breiden.

Wat is EventInsight?

EventInsight ontwikkelt software om evenementen te verbeteren. Voorheen deden wij dat met name doormiddel van het stimuleren van interactie tussen bezoekers en het generen van data-inzichten via een mobiele app. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft EventInsight een digitaal platform gelanceerd (www.letsgetdigital.io) die inmiddels al meer dan 10.000 digitale bezoekers heeft mogen ontvangen. EventInsight heeft voorlopig haar focus volledig op dit platform gericht!

We werken volgens het ‘work hard, play hard’-principe en geloven in het creëren van een leuke, spannende werkomgeving. De dagelijkse stand-up en lunch, lekkere koffie en de vrijdagmiddagborrel helpen je om je snel bij ons thuis te voelen. EventInsight is een jong bedrijf met 16 medewerkers. Eind 2020 willen wij verviervoudigd zijn qua omzet en verdubbeld qua teamleden.


Geschikt en geïnteresseerd? 

Wij kijken er dan enorm naar uit om je ontmoeten! Schrijf een sollicitatiebrief voorzien van je CV en laat deze achter op onze site. Wil je meteen contact? Of heb je verder vragen? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker op nummer 06 - 53 29 11 58.