Financieel-administratief medewerker

 • General
 • Groningen, Netherlands

Financieel-administratief medewerker

Job description

Vacature Financieel-administratief medewerker

Ben jij proactief, nauwkeurig en hou je ervan als alle cijfers kloppen? 

Als Financieel-administratief medewerker heb je de taak om te zorgen dat binnen EventInsight alle facturen, boekingen en betalingen op elkaar aansluiten. 

Je bent goed in overzicht houden en zorgt dat de financiële zaken op orde en up to date zijn. Daarmee kan je het management ondersteunen bij financiële vraagstukken en de juiste gegevens aanleveren om beslissingen op te baseren. 

Wat verwachten wij van een Financieel-administratief medewerker?

 • Je werkt zelfstandig en zorgt dat de financiën op orde zijn.
 • Je zorgt dat alle verloning en de inschrijving van nieuwe medewerkers feilloos verloopt. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers met vragen omtrent salaris/loonstroken. (De loonadministratie zelf verloopt via een extern bureau)
 • Je bent verantwoordelijk voor de gehele administratie van inkoop en verkoop en bijbehorende (BTW)aangiftes.
 • Je denkt actief mee en doet suggesties om de financiële administratie continu te verbeteren.
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.


Job requirements

Wat zoeken wij in een Financieel-administratief medewerker?

Als financieel-administratief medewerker heb je veel contact met verschillende collega’s en is het belangrijk dat je communicatief, sociaal en verbaal sterk bent. Je moet niet bang zijn om vragen te stellen om ontbrekende informatie over in- en verkoop te achterhalen. Het is uiteraard van belang dat je secuur kan werken en overzichtelijk alle financiën bij elkaar kan brengen. Je hebt een zelfstandige werkhouding en kan gedisciplineerd werken zodat er geen zaken blijven liggen en alles op tijd gebeurt. 

Je beheerst een goede basis van het boekhouden, eerdere ervaring met e-boekhouden.nl is een pré.


Wanneer kan je deze functie beter laten liggen?

Deze rol past je niet als je niet zelfstandig kan werken of niet precies bent. Ook als je niet van cijfers houdt, niet assertief bent of niet georganiseerd kan werken kan je deze functie beter links laten liggen.


Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je jezelf persoonlijk goed ontwikkelt;
 • Een plek in een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een inspirerende omgeving;
 • Onbeperkte knuffels van onze kantoorhonden Dollie en Zoë;
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget;

Wat is EventInsight?

EventInsight ontwikkelt software om evenementen te verbeteren. Dit doen wij met name doormiddel van het stimuleren van interactie tussen bezoekers en het generen van data-inzichten via een mobiele app. We werken volgens het ‘work hard, play hard’-principe en geloven in het creëren van een leuke, spannende werkomgeving. De dagelijkse lunch, wekelijkse stand-up, lekkere koffie en de vrijdagmiddagborrel helpen je om je snel bij ons thuis te voelen.


Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft EventInsight een digitaal platform gelanceerd (www.letsgetdigital.io) die inmiddels al meer dan 10.000 digitale bezoekers heeft mogen ontvangen. EventInsight is een jong bedrijf met 16 medewerkers. Eind 2020 willen wij verviervoudigd zijn qua omzet.


Geschikt en geïnteresseerd?

Wij kijken er dan enorm naar uit om je ontmoeten! Schrijf een sollicitatiebrief voorzien van je CV en stuur deze naar recruitment@eventinsight.io. Wil je meteen contact of heb je verder vragen? Bel dan naar +31 50 211 3693.