Delivery Consultant (NL)

  • Delivery
  • Groningen, Netherlands

Delivery Consultant (NL)

Job description

Vacature Lead Delivery Consultant

Iedere week organiseren we online events voor onze klanten middels ons EventInsight Platform. Jouw uitdaging is het om de maximale gebruikers experience voor onze klanten te realiseren, jij bent de schakel tussen de klant, de software en het event. Daarnaast ben je als Lead ook verantwoordelijk voor het hele team, de planning en organisatie.


Wij zijn opzoek naar dé persoon die ervoor zorgt dat de klant het maximale uit de EventInsight software kan halen. Als Delivery Consultant denk je proactief mee met de klant en help je hen zo om hun events te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor meer dan 25 events per maand en biedt een indirecte ondersteuning aan meer dan 250.000 jaarlijkse gebruikers. 

Verder kijk je met een kritisch oog naar de organisatie en help je met het verbeteren van de processen, om de output te vergroten. Ook ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze knowledge base en zorg je voor de juiste configuratie van de software, zodat ze matchen met de doelen van de events die je bedient.


Wat verwachten wij van een Delivery Consultant?

  • Je zorgt ervoor dat de lancering van de software altijd conform planning verloopt, je laat niets aan het toeval over en alles wordt door jou ruim op tijd opgepakt;
  • De klanten met wie wij samenwerken beoordelen jou met minimaal een 8 voor het advies en de begeleiding die ze van je hebben gekregen;
  • 90% van de klanten met wie je hebt samengewerkt kiezen voor het volgende event opnieuw voor EventInsight.


Job requirements

Wat zoeken wij in een Delivery Consultant?

Als Delivery Consultant ben je communicatief en verbaal sterk bent. Je bent nauwkeurig, precies en gestructureerd, zodat je niet snel voor verassingen komt te staan. De keuzes die je maakt hebben invloed op duizenden gebruikers. Daarnaast is het belangrijk dat je snel kan schakelen, het kan maar zo zijn dat klanten een last minute wijziging willen en dan moet je hier direct op kunnen inspelen. Je vindt het leuk om een software systeem van binnen naar buiten te kennen, zodat je alle features en opties weet te vinden om deze met de klant te delen en als laatste ben je niet bang om met Excel te werken.


Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je jezelf persoonlijk goed ontwikkelt;
  • Een plek in een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een inspirerende omgeving;
  • Onbeperkte knuffels van onze kantoorhonden Dollie en Zoë;
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget;

Wat is EventInsight? 

EventInsight ontwikkelt software om evenementen te verbeteren. Dit doen wij met name doormiddel van het stimuleren van interactie tussen bezoekers en het generen van data-inzichten via een mobiele app. We werken volgens het ‘work hard, play hard’-principe en geloven in het creëren van een leuke, spannende werkomgeving. De dagelijkse lunch, wekelijkse stand-up, lekkere koffie en de vrijdagmiddagborrel helpen je om je snel bij ons thuis te voelen.


Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft EventInsight een digitaal platform gelanceerd (www.letsgetdigital.io) die inmiddels al meer dan 10.000 digitale bezoekers heeft mogen ontvangen. EventInsight is een jong bedrijf met 16 medewerkers. Eind 2020 willen wij verviervoudigd zijn qua omzet.


Geschikt en geïnteresseerd? 

Wij kijken er dan enorm naar uit om je ontmoeten! Schrijf een sollicitatiebrief voorzien van je CV en stuur deze naar recruitment@eventinsight.io. Wil je meteen contact? Of heb je verder vragen? Bel dan naar +31 50 211 3693.