Delivery Consultant (NL)

Job description

Als Delivery Consultant geef je event managers (van de klant) advies in het gebruik van onze software en maak en bewaak je de delivery planningen voor de events die onze software gebruiken. Daarnaast denk je actief mee aan het verbeteren van de processen van een eventmanager om de output zo te vergroten. Ook ben je betrokken met de ontwikkeling van de knowledge base en zet je de instellingen van onze software goed, zodat ze matchen met de doelen van de events die je bedient.


Wij zijn opzoek naar dé persoon die ervoor zorgt dat onze klanten het maximale uit de EventInsight software halen. Als Delivery Consultant denk je proactief mee met de event managers en help je hen zo om hun events te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor meer dan 25 events per maand en biedt een indirecte ondersteuning aan meer dan 250.000 jaarlijkse gebruikers.


Wat verwachten wij van een Delivery Consultant?

  • Je zorgt ervoor dat de lancering van de software altijd conform planning verloopt. Je laat niets aan toeval over en alles wordt door jou ruim op tijd opgepakt.
  • De klanten met wie wij samenwerken beoordelen jou met minimaal een 8 voor het advies en de begeleiding die ze van je hebben gekregen.
  • 90% van de event managers met wie je hebt samengewerkt kiezen voor het volgende event opnieuw voor EventInsight.

Job requirements

Wat zoeken wij in een Delivery Consultant?


Als Delivery Consultant werk je nauwkeurig, precies en werk je gestructureerd, zodat je niet snel voor verassingen komt te staan. De keuzes die je maakt hebben invloed op duizenden gebruikers, daarom is het belangrijk dat je precies weet wat je doet. Daarnaast is het belangrijk dat je snel kan schakelen, het kan maar zo zijn dat klanten een last minute wijziging willen en dan moet je hier direct op kunnen handelen. Je vindt het leuk om een software systeem van binnen naar buiten te kennen, zodat je alle features en opties weet te vinden om deze met de klant te delen.


Als persoon is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent, waarbij je je volledig inzet om ervoor te zorgen dat de doelen worden behaald. Daarbij beschik je over sterke communicatieve skills en als laatste ben je niet bang om met Excel te werken.


Wanneer kan je deze functie beter laten liggen?
Deze rol past niet bij je als je chaotisch, ongeordend en niet analytisch bent.


Wat bieden wij jou?

  • Een goed start salaris die wordt aangepast aan je inbreng in het bedrijf.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je jezelf persoonlijk goed ontwikkelt.
  • Een plek in een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een inspirerende omgeving.
  • Onbeperkte knuffels van onze kantoorhond Dollie.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
  • Doorgroeimogelijkheden; Ben jij perfect voor deze functie? Dan mag jij ons nieuwe Head of Consultancy worden. In deze functie stuur je 5 personen aan en heb je een plek in het managementteam.

Wat is EventInsight? 

EventInsight ontwikkelt software om evenementen te verbeteren. Dit doen wij met name doormiddel van het stimuleren van interactie tussen bezoekers en het generen van data-inzichten via een mobiele app. We werken volgens het ‘work hard, play hard’-principe en geloven in het creëren van een leuke, spannende werkomgeving. De dagelijkse lunch, wekelijkse stand-up, lekkere koffie en de vrijdagmiddagborrel helpen je om je snel bij ons thuis te voelen.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft EventInsight een digitaal platform gelanceerd (www.letsgetdigital.io) die inmiddels al meer dan 10.000 digitale bezoekers heeft mogen ontvangen. EventInsight is een jong bedrijf met 16 medewerkers. Eind 2020 willen wij verviervoudigd zijn qua omzet en verdubbeld qua teamleden.


Geschikt en geïnteresseerd? 

Wij kijken er dan enorm naar uit om je ontmoeten! Schrijf een sollicitatiebrief voorzien van je CV en stuur deze naar recruitment@eventinsight.io. Wil je meteen contact? Of heb je verder vragen? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker op nummer 06 - 53 29 11 58.