Corporate Recruiter

 • Groningen, Netherlands

Corporate Recruiter

Job description

Benader jij mensen makkelijk, voer je graag gesprekken en haal jij een enorme voldoening uit het vinden van de beste nieuwe collega’s? Word dan onze nieuwe recruiter!


Als EventInsight zijn we hard aan het groeien en blijven we nieuwe mensen werven. Daarom zoeken wij iemand die deze werving op zich neemt en zorgt dat EventInsight verder groeit met de juiste mensen. Je wordt onderdeel van een gezellige en informele organisatie.


Als recruiter beheer jij het gehele proces van A tot Z voor een vacature. Dit begint al bij het leren kennen van de interne aanvragers. Je brengt in kaart welke mensen gezocht worden, waar de prioriteit ligt en gaat aan de slag.


Wat verwachten wij van een recruiter?

 • Je werkt zelfstandig en neemt eigenaarschap over het gehele recruitmentproces;
 • Je zorgt voor de vacatureteksten en plaatst deze op de verschillende platformen;
 • Je hunt geschikte kandidaten via verschillende platformen;
 • Je voert een eerste telefonische intake met sollicitanten op basis van harde eisen;
 • Je voert eerste sollicitatiegesprekken samen met iemand van de afdeling;
 • Je geeft een advies richting de aanvrager op basis van het eerste gesprek;
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen van alle sollicitatiegesprekken.
 • Bij aanname voer je een arbeidsvoorwaardelijk gesprek en doe je het aanbod;

Natuurlijk is deze functie breder dan de opsomming hierboven en bieden we ook graag ruimte voor jouw ideeën en input om zaken nog beter te ontwikkelen. Jij bent tenslotte de expert in dit vakgebied..

Job requirements

Als recruiter werk je veel samen met verschillende collega’s en spreek je veel kandidaten, daarom is het belangrijk dat je communicatief, sociaal en verbaal sterk bent. Je hebt HBO-werk- en denkniveau en hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, je bent initiatiefrijk, weet overzicht te houden en weet vooral de juiste vragen te stellen tijdens een sollicitatiegesprek. Omdat wij ook internationale collega’s werven is een goede beheersing van Engels (vooral verbaal) belangrijk.


Als persoon is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent, waarbij je je volledig inzet om ervoor te zorgen dat je EventInsight helpt om de juiste collega’s te vinden. Snel schakelen gaat je gemakkelijk af, je bent organisatorisch sterk en kunt goed plannen. Daarnaast ben je creatief, leergierig en beschik je over het nodige doorzettingsvermogen.


Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je jezelf persoonlijk goed ontwikkelt;
 • Een plek in een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een inspirerende omgeving;
 • Onbeperkte knuffels van onze kantoorhonden Dollie en Zoë;
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget.


Wat is EventInsight?

EventInsight ontwikkelt software om evenementen te verbeteren. Dit doen wij met name doormiddel van het stimuleren van interactie tussen bezoekers en het generen van data-inzichten via een mobiele app. We werken volgens het ‘work hard, play hard’-principe en geloven in het creëren van een leuke, spannende werkomgeving. De dagelijkse lunch, wekelijkse stand-up, lekkere koffie en de vrijdagmiddagborrel helpen je om je snel bij ons thuis te voelen.


Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus heeft EventInsight een digitaal platform gelanceerd (www.letsgetdigital.io) die inmiddels al meer dan 10.000 digitale bezoekers heeft mogen ontvangen. EventInsight is een jong bedrijf met 16 medewerkers. Eind 2020 willen wij verviervoudigd zijn qua omzet.


Geschikt en geïnteresseerd?

Wij kijken er dan enorm naar uit om je ontmoeten! Schrijf een sollicitatiebrief voorzien van je CV en laat deze achter op onze site. Wil je meteen contact? Of heb je verder vragen? Bel dan naar +31 50 211 3693.